Producten

Algemene Voorwaarden


PRIJZEN:

Alle genoemde prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW. Er wordt geen aansprakelijkheid geaccepteerd voor typefouten. 
________________________________________
 
GARANTIE

Alle garantiebepalingen van de fabrikanten c.q. leveranciers van de door ons geleverde artikelen gelden ook voor u als afnemer. 

Wij zullen ten allen tijde proberen eventuele klachten op te lossen. 
________________________________________

LEVERING: 

Wij leveren uitsluitend na vooruitbetaling. De goederen blijven eigendom van Elan Hobby tot de goederen zijn betaald. We streven ernaar om na ontvangst van betaling uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden. 

Al onze goederen worden met TNT Post of DHLforyou verzonden. 

De goederen blijven na bestelling 3 weken gereserveerd staan. Mocht er na 3 weken geen betaling gevolgd zijn, dan ontvangt u eerst een e-mail. Zonder een reactie hierop, vervalt 1 week later de bestelling.
________________________________________

VERZENDKOSTEN: 

Wij rekenen 4 Euro voor verzendkosten binnen Nederland. 
Bij een bestelling van € 100 of meer (exclusief verzendkosten) leveren wij franco. De kosten voor verzending betalen wij in dat geval. 

Ook is er een mogelijkheid om uw bestelling (tot 10 kilo) te laten leveren onder rembours. De kosten hiervoor betreffen 16 Euro.
Voor bestellingen buiten Nederland gelden andere tarieven. Hierbij is het gewicht van de bestelling en het land van levering van invloed. Voor buitenlandse klanten nemen wij altijd een gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening, u betaalt minimaal 4 Euro, maar nooit meer dan de werkelijke kosten.

Doorgaans kunt u voor landen binnen de EU uitgaan van een bedrag tussen 8 en 11 Euro. 
Wij hanteren geen minimum orderbedrag.
________________________________________

BETAALKOSTEN: 

Vanwege de toenemende kosten voor het online accepteren van betalingen brengen wij 1 Euro extra in rekening wanneer u binnen Nederland betaalt met Paypal of met een creditcard via Paypal. 

Voor rechtstreeks betalen met de bank of girorekening brengen we uiteraard geen kosten in rekening. 

Vanuit het buitenland is het betalen met Paypal of bank gratis. 

________________________________________

RETOUREN: 

Bestelde produkten die niet aan uw verwachting voldoen mogen teruggebracht worden óf op eigen kosten retour gestuurd worden, mits in ongeopende  verpakking. Dit dient te gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. 

Indien u iets ontvangt wat niet naar tevredenheid, defect of incompleet is, dient u dit zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken, bij voorkeur via e-mail. Samen met u zullen wij proberen tot een goede oplossing te komen.
________________________________________

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS:

N.a.v. deze wet willen wij u graag informeren over ons privacy beleid, Zodoende weet u wat er met uw persoonsgegevens gebeurt.

Bij een online bestelling heeft u een aantal gegevens ingevuld zoals naam, adres en woonplaats. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.

De gegevens worden aan geen enkele andere instantie, bedrijf of particulier verstrekt. Indien u graag wilt dat alle gegevens, na het verwerken van de bestelling, worden vernietigd, dan kunt u dat in de rubriek "opmerkingen" kenbaar maken. 
________________________________________

AFBEELDINGEN: 

Wij maken met de grootste zorg foto's van de producten die via onze online shop verkocht worden. Ze dienen ter illustratie en er kunnen derhalve geen rechten aan ontleend worden. Een enkele keer zal het product op de afbeelding een kleur hebben die niet besteld kan worden. Het betreft hier dan een zogenaamd monsterproduct. Het kan voorkomen dat er nog kleine wijzigingen zijn uitgevoerd.